Selecteer een pagina

Zeg Beer, pas eens even op met die dikke billen van je! In dit vrolijke prentenboek lees je over een beer met wel hele dikke billen die hem regelmatig in lastige situaties brengen.

Beers dikke billen

Titel: Beers dikke billen (originele titel: Bears big bottom)
SchrijverSteve Smallman & Emma Yarlett
UitgeverijVeltman Uitgevers
ISBN: 9789048309344

Algemeen over / schrijver

In de boeken van kinderboekenschrijver Steve Smallman staat altijd een dier centraal. Niet gek overigens want toen hij op de middelbare school moest gaan nadenken over zijn verdere carrière, leek het hem geweldig om dierenverzorger in de dierentuin te worden. Dan kon hij in zijn pauzes de dieren natekenen, iets wat hij als hobby deed. Totdat een van zijn docenten hem wees op het feit dat hij ook tekenaar kon worden. En zo geschiedde. Tegenwoordig schrijft hij kinderboeken, maakt prachtige illustraties en muurschilderingen.

Over het boek

Beer is een fantastische beer, een echte lieverd voor zijn vriendjes. Maar, zijn vriendjes zijn allemaal een heel stuk kleiner en soms is het dus nogal onhandig dat Beer van die enorme dikke billen heeft. Samen op de wip lukt niet, en als Beer eenmaal op de bank zit, is er geen plek meer voor de rest. Tot overmaat van ramp gaat Beer met zijn dikke billen op de verjaardagstaart van Egel zitten. Komt dat ooit nog niet?

inkijkje in het prentenboek Beers dikke billen.

Beers dikke billen is een heerlijke prentenboek over vriendschap en vooral over elkaar accepteren zoals je bent.

Wil jij dit boek ook lezen?

Beers dikke billen is zowel in de fysieke als de online boekhandel verkrijgbaar.