Selecteer een pagina

Een prentenboek dat gaat over poep. Heel veel poep. Dat is toch lachen, gieren, brullen? De Keutelkampioen staat vol met vrolijke en vieze dierenversjes waarin je heel wat te weten komt over dieren. hun poep en hun gekke gewoontes.

De Keutelkampioen

Titel: De keutelkampioen
SchrijverMarianne Busser en Ron Schröder
UitgeverijMoon
ISBN: 9789048838363

Over Marianne Busser en Ron Schröder

Marianne Busser en Ron Schröder kennen we natuurlijk allemaal wel van de talloze (prenten)boeken die zij voor jonge kinderen hebben geschreven. In 1990 verscheen hun eerste kinderboek Koning Bobbel en na dit eerste boekje volgden er nog meer dan 400 waarvan er in totaal al meer dan 5 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Misschien ken je ook wel een aantal van hun andere boeken zoals:

  • De Winkeltjes (oa. het letterwinkeltjes, het cijferwinkeltje en het kleurenwinkeltje)\
  • Opa en Oma Oelewapper
  • De leukste kleuterklas van de wereld
  • Koen en Lot

Naast het schrijven van kinderboeken schrijft dit schrijfduo ook liedjes, gedichten en kun je op hun website ook heel veel leuke kleurplaten behorend bij hun boeken downloaden.

Inkijkje De keutelkampioen. Prentenboek over dierenpoep.

Over het boek

Wist jij dat een gorilla zijn eten poep opsnoept? Of dat een konijn wel 300 keuteltjes per dag kan produceren? En waarom zitten er allemaal vogeltjes in de bek van een krokodil? In De Keutelkampioen leer je allerlei leuke feitjes over dieren en huis poep. De grappige versjes zullen aanstekelijk werken bij kinderen, want wie houdt er nou niet van een goede poep-en-plasgrap op z’n tijd?

Bij De Keutelkampioen hoort ook nog een speciaal lied dat ook door Marianne en Ron in geschreven. Dus kun je geen genoeg krijgen van de vieze poepverhalen? Dan kun je er ook nog lekker naar luisteren!

Lied bij De Keutelkampioen

Wil jij dit boek ook lezen?

De Keutelkampioen is zowel in de fysieke als de online boekhandel verkrijgbaar.