Selecteer een pagina

Dromer van Mark Janssen is een betoverend kinderboek dat de lezers meeneemt op een magische reis door de verbeeldingswereld van de jonge Joris. Met prachtige illustraties en een meeslepend verhaal verkent het boek de kracht van verbeelding, vriendschap en het najagen van dromen. Een avontuur dat jong en oud zal betoveren.

Dromer

Titel: Dromer
SchrijverMark Janssen
UitgeverijLemniscaat
ISBN: 9789059658813

Algemeen Mark Janssen

Mark Janssen is een getalenteerde Nederlandse kinderboekenschrijver en illustrator. Met zijn unieke tekenstijl en meeslepende verhalen heeft hij vele jonge lezers betoverd. Geboren op 14 januari 1974 in Eijsden, begon Mark als grafisch ontwerper voordat hij zich volledig toelegde op het schrijven en illustreren van boeken. Zijn werken omvatten zowel prentenboeken als avontuurlijke verhalen, waarbij hij vaak de magische wereld van kinderfantasieën verkent. Met bekroonde titels als “Niets gebeurd” en “Dromer” toont Mark Janssen zijn vermogen om de verbeelding te stimuleren en jonge lezers te inspireren om de grenzen van hun eigen creativiteit te verkennen.

Over Dromer

In het boek volgen we een jonge jongen genaamd Joris, die een levendige verbeelding heeft en een grote passie voor tekenen. Op een dag ontdekt hij een geheimzinnige deur in zijn slaapkamer die leidt naar een magische wereld vol fantasierijke wezens en avonturen.

In deze betoverende wereld komt Joris terecht in een episch avontuur, waar hij vriendschap sluit met bijzondere personages en samen met hen een gevaarlijke zoektocht begint. Ze moeten op zoek naar de verloren dromen die gestolen zijn door een kwaadaardige schurk.

Inkijkje in het prentenboek Dromer van Mark Janssen.

Tijdens hun reis worden Joris en zijn nieuwe vrienden geconfronteerd met verschillende uitdagingen en obstakels. Joris gebruikt zijn verbeeldingskracht en tekenvaardigheden om hen te helpen en de dromen terug te brengen naar de mensen die ze zijn kwijtgeraakt.

Dromer is een prachtig geïllustreerd boek dat de kracht van verbeelding en creativiteit benadrukt. Het neemt lezers mee op een magische reis vol kleurrijke avonturen en leert hen het belang van doorzettingsvermogen, vriendschap en het volgen van je dromen.

Dromer is het Prentenboek van de Kinderboekenweek van 2021.

Wil jij dit boek ook lezen?

Dromer is zowel in de fysieke als de online boekhandel verkrijgbaar.