Selecteer een pagina

Wat wil jij later worden? In het kartonboek Mijn puzzelboek beroepen, met vrolijke illustraties van Little Dutch, staan allerlei leuke beroepen. Een perfect interactief voorleesboek voor de allerkleinsten!

Little Dutch puzzelboek beroepen

Titel: Mijn puzzelboek – Beroepen
Schrijver: Little Dutch
UitgeverijMercis
ISBN: 9789056479527

Banner Little Dutch mijn puzzelboek beroepen

De wereld van het kind is het uitgangspunt

Uitgeverij Mercis en Little Dutch, een perfecte samenwerking van twee bedrijven die zich richten op respect voor de wereld van het kind. Mercis kennen we natuurlijk allemaal wel als de uitgeverij van de Nijntje boeken, en het Nederlandse bedrijf Little Dutch heeft de wereld verover met haar prachtige designs en producten die alles met opvoeden en opgroeien te maken hebben.

Over dit leuke interactieve voorleesboek

Wat wil jij later worden? In het kartonboek Mijn puzzelboek – Beroepen, met vrolijke illustraties van Little Dutch, staan allerlei leuke beroepen. De brandweer blust het vuur, de bloemist verkoopt mooie bloemen en de astronaut is met een raket helemaal naar de maan gevlogen.

Elk beroep bestaat uit drie puzzelstukken. Haal de stukken uit het boek en leg ze op tafel aan elkaar. Leg ze op de goede plek terug of probeer eens wat anders. Zou de brandweerman ook in een duikpak passen? En kan de dierenverzorger ook naar de ruimte? Kijk maar eens wat er allemaal mogelijk is!

Interactief voorlezen en nieuwe dingen ontdekken, dat is waar dit mooie kartonboek voor staat. Een momentje tussen jou en je jonge kind. Even lekker voorlezen en samen de puzzels maken, kijken en verwonderen over hoe de wereld in elkaar steekt.

Mijn puzzelboek beroepen: de astronaut

Wil jij dit boek ook lezen?

Het Little Dutch Mijn Puzzelboek Beroepen is zowel in de fysieke als de online boekhandel verkrijgbaar.

Adviesprijs: €16,95