Selecteer een pagina

Leren lezen is leuk! Zeker als je boekjes kunt lezen die passen bij je eigen niveau en belevingswereld. Uitgeverij Deltas komt met boekjes speciaal voor de beginnende lezers: Mijn eerste eenhoorn leesboek, speciaal voor jonge lezers vanaf 6 jaar.

Mijn eerste eenhoorn leesboek

Titel: Mijn eerste eenhoorn leesboek
SchrijverKatja Königsberg & Elke Broska
UitgeverijDeltas
ISBN: 9789044765120

Lezen op je eigen niveau

Leren lezen doe je op school. Wil je echter beter leren lezen, zul je leeskilometers moeten maken. Je leesvaardigheid verbeteren doe je echt door veel te lezen en dan vooral op je eigen niveau. Een te makkelijk boek vlieg je zo doorheen, een te moeilijk boek zal frustreren. Het is dan ook leuk om te zien dat uitgeverij Deltas de afgelopen jaren meerdere leuke boeken heeft uitgebracht voor beginnende lezers. Met Mijn eerste eenhoorn leesboek sluit dat ook perfect aan bij de belevingswereld van jonge kinderen: Eenhoorns en Glitters!

Over het boek

In Mijn eerste eenhoorn leesboek is gericht op jonge kinderen vanaf 6 jaar. Gekeken naar de teksten zal een kind ongeveer een jaar leesonderwijs moeten hebben gehad om dit boekje zelfstandig te kunnen lezen. Natuurlijk zijn daar uitzonderingen op. Het ene kind is het andere natuurlijk niet! En lukt het lezen nog niet helemaal alleen, dan is dit boekje prima geschikt om samen uit te lezen.

Inkijkje in het boek 'Mijn eerste eenhoorn leesboek'.

Het boekje bevat 4 leuke verhalen over eenhoorns en zijn allemaal een beetje in de sprookjessfeer geschreven. Naast eenhoorns maken ridders, prinsen en prinsessen hun opwachting. Bijzonder aan het leesboek zijn de leesraadsels achterin het boek. Met deze leesraadsels kun je zien of je kind de verhaaltjes ook echt begrepen heeft. Er wordt dus ook een beroep gedaan op een stukje begrijpend lezen. Je kind zal de opdrachten in ieder geval erg leuk vinden!

Leesraadsels aan het eind van het boek Mijn eerste eenhoorn leesboek.

Wil jij dit boek ook lezen?

Mijn eerste eenhoorn leesboek is zowel in de fysieke als de online boekhandel verkrijgbaar.