Selecteer een pagina

De moeder van Pats woont in haar eentje in een huisje bij de brug. Iedereen is welkom bij haar. Maar past dat wel? Mijn huis is jouw huis is het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2023 en geschreven voor Yvonne Jagtenberg.

Mijn huis is jouw huis

Titel: Mijn huis is jouw huis
SchrijverYvonne Jagtenberg
UitgeverijGottmer / Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek
ISBN: 9789059657236

Prentenboek van de Kinderboekenweek

Mijn huis is jouw huis is verkozen tot het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2023 en past natuurlijk prachtig bij het thema Bij Mij Thuis. Het leuke aan deze titel is dat je dit prentenboek tijdens de Kinderboekenweek voor maar €8,25 kunt kopen bij je lokale of online boekhandel.

Over het boek

De moeder van Pats woont in het huisje bij de brug. Het is er niet heel groot, maar het is groot genoeg voor haar en Pats. Maar, iedereen is welkom bij hen thuis. Mijn huis is jouw huis, zegt de moeder van Pats altijd. Door haar gastvrijheid komt er steeds weer nieuwe bewoners naar het huis van Pats en iedere keer wordt het huis weer zodanig veranderd dat er ruimte is voor iedereen. De moeder van Pats heeft een groot hart. Maar soms is het heus wel eens lastig, al die veranderingen en dat huis vol.

Mijn huis is jouw huis is een prachtig prentenboek over jouw eigen plekje in de wereld. Dat je kan en mag delen met anderen maar waarin je leert te delen en om te gaan met veranderingen. Want wat maakt een huis nou echt een thuis?

Mijn huis is jouw huis - Prentenboek van de Kinderboekenweek 2023

Kindertheater

Van dit superleuke prentenboek is ook een hele leuke kindertheatervoorstelling gemaakt door Klein Amsterdam Producties. Bekijk hier waar je deze leuke voorstelling kunt gaan zien!

Wil jij dit boek ook lezen?

Mijn huis is jouw huis is zowel in de fysieke als de online boekhandel verkrijgbaar.

Lees hier meer over de Kinderboekenweek 2023.