Selecteer een pagina
Kirsten, de persoon achter Mamaleestvoor.nl

Over Mamaleestvoor.nl

Wat leuk dat je een kijkje neemt op Mamaleestvoor.nl. Ik ben Kirsten, een mama die graag voorleest maar zelf ook heel graag leest. Ik heb jarenlang in het basisonderwijs gewerkt maar inmiddels ben ik zelfstandig ondernemer en schrijf ik blogs voor diverse mama & lifestyleblogs.

Met Mamaleestvoor.nl hoop ik je te inspireren om meer te lezen, meer voor te lezen en je te helpen om jouw kinderen meer te stimuleren om te lezen.

Daarnaast geef ik je, vanuit mijn onderwijsachtergrond, graag meer informatie over het leren lezen. Niet alleen ik voorzie je hierin maar ook een aantal andere onderwijsprofessionals helpen mij met het schrijven van deze informatieve blogs. Denk jij dat jij een interessante expertise hebt waar je een goede informatieve blog kunt schrijven, neem dan zeker contact met me op!

Samenwerken

Uiteraard sta ik open voor leuke samenwerkingen (reviews, winacties, promotie en linkbuilding) met schrijvers, uitgeverijen, boekenwinkels en merken die iets met kinderboeken en lezen te maken hebben. Neem vrijblijvend contact met me op om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Persberichten kun je sturen naar contact@mamaleestvoor.nl 

 

Mamaleestvoor.nl is onderdeel van mijn bedrijf Blog je Business.