Selecteer een pagina

Stilzitten tijdens het voorlezen? Nee! Met het interactieve prentenboek ‘Schud eens aan de appelboom!’ daag je kinderen uit om deel te nemen aan het verhaal. Meedoen is natuurlijk veel leuker dan alleen maar luisteren!

Schud eens aan de appelboom!

Titel: Schud eens aan de appelboom
SchrijverNico Sternbaum
UitgeverijUitgeverij Deltas
ISBN: 9789044762983

Meedoen is leuker dan stilzitten

De tijd dat je met je armen over elkaar naar een voorleesverhaal moest luisteren is voorbij. Het voorlezen van een prentenboek is zoveel leuker als je de kinderen erbij kunt betrekken. Doe maar mee! Wat zal er gebeuren? Wat zie je hier? Het zijn allemaal manieren om kinderen nog meer betrokken te maken bij het lezen van het verhaal. Daarnaast is uitnodigen om mee te doen ook nog eens enorm stimulerend. Lezen is luisteren én meedoen en dat is leuk!

In dit vrolijke prentenboek van Duitse kinderboekenschrijver Nico Sternbaum worden kinderen echt aan het werk gezet om het probleem van de personages op te lossen. Zal dat ook lukken?

Schud eens aan de appelboom!

In Schud eens aan de appelboom! worden kinderen uitgedaagd om deel te nemen aan het verhaal. Een stukje actie-reactie. Want wat gebeurt er als jij de opdracht in het boek uitvoert? Op iedere bladzijde is weer wat nieuws te doen en te ontdekken en laat je verrassen door wat er gebeurt als jij een beetje helpt! In het boek wordt je meegenomen langs de appelboom, maak je schilderij, lanceer je een raket én mag je een monster kietelen!

Inkijkje interactief prentenboek 'Schud eens aan de appelboom!'

Wil jij dit boek ook lezen?

Schud maar aan de appelboom! is zowel in de fysieke als de online boekhandel verkrijgbaar.

TIp: lees ook deze review