Selecteer een pagina

Wat gebeurt er als je potlood ineens magische krachten heeft en al jouw tekeningen tot leven laat komen? Max is niet meer een sukkel, nee, hij is Super Sukkel, een nieuwe superheld!

Super sukkel en het magische potlood

Titel: Super sukkel en het magische potlood
SchrijverJess Bradley
UitgeverijDeltas
ISBN: 9789044764772

Over Jess Bradley

Jess Bradley is een schrijver en illustrator uit Torquay, in het zuidwesten van Engeland. Vanuit haar studio aan huis schrijft en tekent ze boeken, speelt ze graag games en kijkt ze tekenfilms met haar zoon. Jess Bradley is geen onbekende naam hier op Mama leest voor. Jess maakte namelijk ook de illustraties voor bijvoorbeeld ‘Een dag in het leven van‘ van Mike Barfield. Haar stijl is vooral kleurrijk en grappig.

Over het boek

In Super sukkel en het magische potlood maken we kennis met Max, die door zijn omgeving als nogal een sukkel wordt bestempeld. Het liefst zou hij dat natuurlijk anders zien en droomt hij ervan dat hij net zoveel speciale krachten had als de helden in zijn zelfgetekende stripverhalen. Dan zou hij ook eens wat kunnen doen aan zijn saaie leventje met vervelende broertjes en maffe leraren

Als Max op een zit te tekenen en zijn potlood in een giftig goedje valt, gebeurt er iets vreemds. Alles wat hij tekent komt tot leven. Hij is niet langer een sukkel. Hij is nu SUPER SUKKEL!

Totdat Max’ kleine broertje het potlood in handen krijgt er en de meeste vreselijke monsters mee tekent. Hoe zal dat aflopen? En kan Max met zijn nieuwe superheld de wereld redden?

Super Sukkel en het magische potlood is het eerste deel in deze graphic novel boekenserie van bekroonde auteur en illustrator Jess Bradley. Bijzonder aan deze boeken is dat ze in full-color zijn gedrukt. Extra leuke voor jonge lezers of lezers die nog wat moeite hebben met lange teksten. De verhalen zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar (halverwege groep 4).

Lees ook:

  • Super sukkel tegen dokter Gom-Kont
  • Super sukkel en de droedel-schurk
  • Super sukkel en de tijdtrompet

Wil jij dit boek ook lezen?

Super sukkel en het magische potlood is zowel in de fysieke als de online boekhandel verkrijgbaar.

?c=33780&m=2013457&a=330874&r=&t=html