Selecteer een pagina

Hoe werken je organen en hoeveel botten heb je eigenlijk in je lijf zitten? Alles wat je wilde weten over je lijf en hoe het werkt lees je nu in het nieuwe informatieve boek ‘Zo werkt het menselijk lichaam’.

Zo werkt het menselijk lichaam

Titel: Zo werkt het menselijk lichaam
Schrijver: Emmanuelle Lepetit
UitgeverijUitgeverij Deltas
ISBN: 9789044759709

Hoe werkt dat dan?

Als ouder weet je dat je kinderen op een leeftijd komen waarop ze zo ongeveer 1000 vragen per minuut op je afvuren. Vragen waarvan jij wellicht ook niet 1, 2, 3 een antwoord op hebt. Hoe kan een vliegtuig vliegen? Waarom maken mieren een mierenhoop? Waarom spreken mensen in China Chinees? Nu kun je heel veel van die vragen tegenwoordig gelukkig googelen (en val je als ouder niet direct door de mand, haha), maar het is natuurlijk veel leuker om samen op zoek te gaan naar de antwoorden. Alle vragen die je hebt over het menselijk lichaam kun je nu samen opzoeken in informatieve kinderboek Zo werkt het menselijk lichaam.

Over het boek

Zo werkt het menselijk lichaam is een informatief boek voor kinderen en hun ouders. Alles komt aan bod. Van je botten tot je organen en van je zintuigen tot ‘hoe wordt een baby gemaakt’. Het rijk geïllustreerde boek is echt gemaakt om samen te lezen en op onderzoek uit te gaan en staat naast informatie ook vol met leuke raadsels, experimenten en weetjes die jullie samen kunnen bekijken om zo nog meer te weten te komen over je lijf.

Zo werkt het menselijk lichaam informatieve boeken

Heb jij een kind dat altijd méér wil weten? De pagina’s bevatten regelmatig een ‘hoekje voor de ouders’. In deze hoekjes staat extra informatie die je kunt gebruiken om dingen uit te leggen of te verduidelijken.

Deze prachtige hardcover uitgave is echt een aanrader voor elk kind dat meer wil weten over hoe zijn of haar lijf nu eigenlijk werkt.

Wil jij dit boek ook lezen?

Zo werkt het menselijk lichaam is zowel in de fysieke als de online boekhandel (bijvoorbeeld Bookspot of Libris) verkrijgbaar. Adviesprijs €17,95.

?c=33780&m=2013457&a=330874&r=&t=html