Selecteer een pagina

De zoete zusjes gaan verhuizen is weer een nieuw boek in over de welbekende Zoete Zusjes Janna en Saar. Dit keer gaan zij en hun hele gezin verhuizen. Maar dat is toch nog wel heel spannend, want kan alles wel mee?

De Zoete Zusjes gaan verhuizen

Titel: De Zoete Zusjes gaan verhuizen
SchrijverHanneke de Zoete
UitgeverijKosmos Uitgevers
ISBN: 9789043928281

Algemeen over / schrijver

Hanneke de Zoete stond jarenlang voor de klas en maakte in 2019 haar schrijversdebuut. Haar dochters Saar en Janna dienen als inspiratie voor haar boeken, waarin ze dagelijkse avonturen beleven waar ieder kind de hoofdrol in zou kunnen spelen. Eerder verschenen ook diverse (voor)leesboeken maar ook zijn er Zoete Zusjes kook- en bakboeken, moppenboeken en doe-boeken. Meer over de Zoete Zusjes lees je op Zoetezusjes.com.

Over het boek

Langzaam komen de zusjes erachter dat verhuizen toch niet zo erg is als ze eerder hadden gedacht. De tuin is zo groot dat er een trampoline in past en ze mogen zelf kiezen welke kleur hun nieuwe kamer wordt. Zelfs de buren blijken toch niet zo stom te zijn. De buurjongens zijn dan wel twee echte stoute broertjes maar ze kunnen samen best een coole boomhut bouwen waarin je je kan verstoppen voor de grote mensen. Saar en Janna gaan samen langs de deuren om zich voor te stellen, de andere buren blijken superaardig. De meiden krijgen spontaan zin in een feestje, hoog tijd voor een leuke burendag!

De Zoete Zusjes gaan verhuizen is een heerlijk boek om voor te lezen vanaf 4 jaar of voor kinderen vanaf 7 jaar die zelf willen lezen. De uitvoering van dit boek is vrolijk geïllustreerd door Iris Boter.

Wil jij dit boek ook lezen?

De Zoete Zusjes gaan verhuizen is zowel in de fysieke als de online boekhandel verkrijgbaar. Ook als luisterboek!